Zini

Kaikki alkoi vuonna 1956, jolloin Emilia Romagnan alueella syntynyt ja varttunut Euride Zini, perusti Milanoon pienen pastatehtaan, joka yhä kantaa hänen nimeään. Aitoa tuoretta pastaa heti syötäväksi tai pakastettavaksi.

Lombardia, Italia

Kaikki alkoi vuonna 1956, jolloin Emilia Romagnan alueella syntynyt ja varttunut Euride Zini perusti Milanoon pienen pastatehtaan. Tehtaassa valmistettiin käsintehtyä perinteistä italialaista tuorepastaa heti syötäväksi tai pakastettavaksi. Tämä pastatehdas kantaa yhä hänen nimeään ja tarjoaa meille aitoa italialaista tuorepastaa pakasteena.

Myös tänä päivänä Zini Prodotti Alimentari vaalii arvokkaita perinteitä ja kunnioittaa alkuperäisiä reseptejä. Puhtaat raaka-aineet ja tuoreus ilman keinotekoisia väri- ja lisäaineita ovat Zinin toiminnan tärkeä ohjenuora. Tuotteiden säilytyksen salaisuus on pikapakastus. Tuoreista ainesosista valmistetut tuotteet kypsennetään ja pikapakastetaan erittäin nopeasti. Näin pastan tuoreus ja hyvä maku säilyy pitkään.

Herkullista, nopeaa ja helppoa  

Zini haluaa tarjota ammattikeittiöön herkullisia ja helppoja ratkaisuja. Kaikki tuotteet on esikypsennettyjä ja pikapastettuja, ja ovat siten nopeita valmistaa. Näin keittiössä voidaan keskittyä vaativampiin tehtäviin. Tällä tavoin vältetään myös turhat säilytysprosessit, kuten esim. höyrypastörointi ja suojakaasupakkaus. Tuotteet on valmistettu uusinta IQF-teknologiaa (Individual Quick Frozen) käyttäen, jolloin pasta säilyttää aistinvaraiset ja ravitsemukselliset ominaisuudet 100%.

Parasta laatua

Zini on yksi alansa ensimmäisistä yrityksistä, joka sai elintarvikkeiden laadunvarmistuksen ja turvallisuuden eurooppalaiset sertifikaatit: Food Quality Assurance ja Safety European certification.  Zini panostaa laadunvarmistukseen ja tuotekehitykseen, ja pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia tuotteita ja prosesseja. Tavoitteena ennakoida kumppaneiden tarpeet ja pystyä aina tarjoamaan asiakkaalle sopiva tuote.

Huippumoderni tehdas

Nykyään Pasta Zinin tehdaspinta-ala on 14 000 neliömetriä sisältäen 10 tuotantolinjaa, kokeellisen keittiön tutkimusta ja kehittämistä varten, sertifioidun oman laboratorion sekä yksinomaan gluteenittomia tuotteita valmistavan tehtaan.

Vastuullisuus  

Ympäristö on ihmisten hyvinvoinnin perusta. Zini on aktiivinen ympäristönsuojelussa ja huomioi kestävän kehityksen ympäristötarpeet päätöksissään.

Minimoidakseen jätteiden ympäristövaikutukset ja vastatakseen asiakkaiden kasvavaan ympäristötietoisuuteen, Zini on korvannut kaikki PET/PE-yhdistelmäpakkaukset kompostoitavalla materiaalilla. Tänä päivänä kaikki tuotteet pakataan biohajoaviin pakkauksiin, jotka ovat testatusti osoittautuneet hyviksi sekä kestävyyden että työstökyvyn suhteen.


Jaa eteenpäin