Boncolac

Ranskalaisen Boncolacin konditoriatuotteiden laatuun ja makuun luotetaan jo yli 25 maassa.

Boncolacin tuotteet on tehty nautittavaksi kaikkiin hyviin yhdessäolon hetkiin, niin arkeen kuin juhlaan. Kuluttajat ja kokit yli 25 maassa tuntevat Boncolac-tuotteet laadun takaajana ja ranskalaisen elämäntavan esimerkkinä.

Boncolac tarjoaa HoReCa-puolelle laajan valikoiman konditoriatuotteita käyttövalmiina pakasteina. Valikoimasta löydät herkulliset tartaletit, piiraat ja kakut, jotka voi tarjota sellaisenaan tai loihtia niistä oman näköisiä herkkuja. Valikoimiin kuuluu myös monikäyttöiset leipälevyt.

Boncolacin visio

Boncolacin visio on työskennellä ystävällisen ja gourmet-maailman hyväksi. Henkilöstön ammattitaito ja osaaminen on kaikkien ravintoloitsijoiden, pitopalveluiden, leipurien, kondiittoreiden, kuluttajien ja ravintolaketjujen käytettävissä, jotka pitävät terveellisistä ja omaperäisistä gourmet-tuotteista.

Boncolacin työntekijöitä ohjaa päivittäin yhteinen tehtävä: luoda yhteisiä hetkiä hyvien, terveellisten ja erilaisten tuotteiden parissa. Perinteiden kunnioittaminen ja hyvä maku on asioita, jotka ohjaavat koko toimintaan. Boncolac etsiikin jatkuvasti laadukkaita raaka-aineita, maukkaita reseptejä ja valmistusprosesseja, jotka kunnioittavat yrityksen perinteitä. Jatkuva innovaatio mahdollistaa uusien tuotteiden lanseeraukset ja vahvistaa Boncolacin johtajuutta pakasteleivonnaisten valmistajana.

Boncolacin arvot

Halu olla parempi – Teemme joka päivä parhaamme, pyrkien olemaan jatkuvasti parempia vahvistaaksemme johtajuuttamme.

Vastuullisuus – Sitoudumme tuotteiden laatuun, työntekijöiden kunnioittamiseen ja turvallisuuteen sekä ympäristövaikutusten vähentämiseen.

Intohimo – Toimimme intohimoisesti kaikessa mitä teemme, ollen ylpeitä tuotteistamme ja yrityksestämme.

Luovuus – Olemme uteliaita ja elävöitämme luovaa prosessia konsepteilla, jotka vastaavat asiakkaidemme ja kuluttajien odotuksia.

Ystävällisyys – Boncolac on yritys, jossa on hyvä työskennellä, ihmiset ovat yrityksen ytimessä ja yritys ihmisten sydämessä.

Sitoutuminen – Sitoudumme tuotteiden laatuun, työntekijöidemme kunnioittaminen ja turvallisuuteen sekä ympäristövaikutusten vähentämiseen.


Jaa eteenpäin