Alfichef

Alfichefin pussiin pakattujen säilykkeiden juuret juontavat 1970-luvun lopulle italialaiseen perheravintolaan, jossa säilykkeiden käytössä havaitut haasteet synnyttivät uuden pakkausinnovaation.

ALFI S.R.L.
Veneto, Italia

Alfichef on valmistanut säilykkeitä ja pakannut ne käteviin ympäristöystävällisiin pussipakkauksiin jo vuodesta 1980 lähtien, ollen tänä päivänä pussisäilykkeiden markkinajohtaja jo yli 40 maassa. Alfichefin kehittämä pussipakkaus mahdollistaa raaka-aineiden tehokkaan lämpökäsittelyn ja pienentää tarvittavan nesteen määrää. Tällä tavoin vihannekset ja kasvikset säilyttävät niiden koostumuksen ja maun parhaalla mahdollisella tavalla mahdollisimman pitkään (säilyvyys huoneenlämmössä jopa 36 kuukautta). Alfichefin makuun ja laatuun luottavat ravintolat jo yli 40 maassa.

Alumiinipussit ovat todellinen vallankumous, olipa kyseessä sitten koti- tai ammattikeittiö. Pussit vievät vähän tilaa, sisältävät vähän öljyä, ovat helppoja avata ja pienentävät hävityskustannuksia.

Kaksi tuotesarjaa: HoReCalle omistettu Alfichef ja vähittäiskaupalle suunnattu Buongusto  

Alfichef- ja Buongusto-säilykkeisiin on valittu vain parhaimmat ja paljon ravintoaineita sisältävät vihannekset. Kaikki tuotteet on säilötty yrttiseen auringonkukkaöljyyn. Valikoimista löydät tomaatit, paprikat, munakoisot, kesäkurpitsat, artisokat, oliivit sekä lisäksi sieni- ja kasvissekoitukset.

Alfichefin tuotteet sopivat kaikille, sillä ne eivät sisällä lainkaan allergeeneja, GMO:ta, gluteenia, tärkkelystä, aromiaineita, viinietikkaa eikä glutamaattia. Valitsemalla pussiin pakatut säilykkeet, säästät hyllytilaa, luontoa ja sormiasi. Alfichef on vastuullinen valinta, jolla kevennät hiilijalanjälkeä.

Herkulliset vihannessäilykkeet ovat sellaisenaan käyttövalmiita niin alkuruokiin, pastoihin, salaatteihin, voileipiin, lisukkeeksi kuin pizzoihin. Näitä aitoja italialaisia makuja on helppo rakastaa.

Kestävä kehitys

Alfichef on panostanut johdonmukaisesti yrityksensä ja tuotteidensa kestävään kehitykseen. Kätevät vähän tilaa vievät pussipakkaukset tarkoittavat myös pienempiä hiilidioksidipäästöjä kuljetuksen aikana ja tyhjän pussin helppoa hävittämistä. Vuonna 2017 Alfichef sai uuden ”vihreän” tehtaan, joka käyttää ympäristöystävällistä aurinkosähköä ja maakaasua, ja vähentää siten merkittävästi verkon tuottaman sähkön käyttöä (ja samalla hiilidioksidin tuotantoa), ja on huomattavasti perinteistä öljy- tai dieselmoottoria ympäristöystävällisempi. Lisäksi Alfi toteuttaa 100 % erilliskeräysohjelmaa jätteen vähentämiseksi ja jätteiden kierrätyksen mahdollistamiseksi.

 

 


Jaa eteenpäin