Vihreiden arvojen puolesta

Vastuullisuus

Vastuullisuus on keskeinen osa Multicatering Oy:n toimintaa. Kaikki alkaa huolellisesta yhteistyökumppaneiden valinnasta. Valitsemme kumppaneiksi vain sellaisia tuottajia, jotka kunnioittavat luontoa ja vihreitä arvoja. Tällä sivulta löydät lisää aiheesta.

Vastuullista toimintaa ja yhteistyötä

Multicatering Oy:n vastuullisuustyö perustuu hyvin valittuihin yhteistyökumppaneihin. Vastuullisuuden käytäntömme neljä pilaria ovat: sijainti, tuotanto, logistiikka sekä varastointi – näistä lisätietoa alempana. Kumppaneidemme saavuttamat ympäristösertifikaatit sekä panostukset vihreään energiaan ovat hyviä käytännön esimerkkejä vastuullisuudesta.

  • Maahantuomme korkealaatuisia elintarvikkeita
  • Yhteistyö vastuullisten tuottajien kanssa
  • Jäljitettävyydestä hyötyvät kaikki alan toimijat
  • Valitsemme tarkasti myös logistiikkakumppanit
  • Tuemme sosiaalisesti kestävää toimintaa

Sijainti

Logistisesti hyvä sijainti vähentää kuljetuskustannuksia ja päästöjä. Suosimme luonnonmukaisilla alueilla tuotettuja tuotteita, joissa käytetyt raaka-aineet ovat peräisin myös mahdollisimman läheltä.

Tuotanto

Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme hyödyntävät tuotannossaan uusiutuvia energialähteitä. Muita tärkeitä asioita ovat mm. veden kierrätys, työsuojelu, eettisyys sekä läpinäkyvyys.

Logistiikka

Yhteistyö tukkujen kanssa takaa, että tuotteita voidaan kuljettaa enemmän kerralla, mikä pienentää hiilijalanjälkeä. Oikeat lämpötilat puolestaan vähentävät ruoka-aineiden hävikkiä.

Varastointi

Varastoinnin kumppaneiden valinta on myös vastuullisuuskysymys, sillä painotamme sekä mahdollisimman alhaista energiankulutusta että kuormittavien kemikaalien kulutusta.