PCB Creation

Ranskalainen PCB Creation on suunnitellut ja valmistanut elintarvikekoristeita kaikille gastronomian ammattilaisille jo vuodesta 1992.

 

Ranskalainen PCB Creation on suunnitellut ja valmistanut elintarvikekoristeita kaikille gastronomian ammattilaisille jo vuodesta 1992. Tuotteiden suunnittelu alkaa graafisessa studiossa ja itse tuotteet valmistetaan käsin tuotantolaitoksessa.

Laaja valikoima leivospohjia ja koristeita
PCB:n valikoima koostuu leivospohjista ja lukemattomasta määrästä erilaisia koristeita: suklaakoristeet, kipetit, elintarvikevärit, siirtoarkit, muotit, räätälöidyit koristeet yms. Idearikas kuvasto inspiroi loihtimaan toinen toistaan kauniimpia herkkuluomuksia.

Klikkaa kuvastoon

Valikoimissa nyt myös Kokin ja kondiittorin apuaineet

PCB Ingredium – Kokin ja kondiittorin apuainevalikoima koostuu neljästä tuotekategoriasta: Tekstuurit ja tärkkelykset, Hapot ja suolat, emulgointiaineet sekä Sokerit ja johdannaiset.

Ingredium edustaa laajaa valikoimaa läheisessä yhteistyössä kokkien ja kondiittorien kanssa valittuja ratkaisuja kulinaristisiin haasteisiin. Ingredium-tuoteluettelosta löydät tiedot kaikista valikoiman tuotteista, niiden käyttösuositukset sekä annoskoot.

Yhdessä PCB:n kanssa tuemme sinua parhaalla taidollamme. , Ota siis yhteyttä meihin, mikäli tarvitset apua.

Klikkaa Ingredium-kuvastoon

Koristelun asiantuntija 

PCB Creation haluaa auttaa asiakasta toteuttamaan unelmien herkkuluomukset tuotteiden suunnittelusta tilauksen viimeistelyyn asti. Se auttaa ja neuvoo asiakasta eri projekteissa: siirtokalvojen luomisessa ja tuotannossa, 3D-esineissä, räätälöidyissä koristeissa, jne. Koristeelliset mahdollisuudet ovat rajattomat.

Lue lisää räätälöinnistä

Aitoon voihin leivotut leivospohjat 

PCB Creationin monikäyttöiset leivospohjat voi täyttää haluamillaan täytteillä ja käyttää joko sellaisenaan tai paistettuna. Leivospohjat säilyvät huoneenlämmössä ja ovat täysin lisä- ja väriaineettomia.

Leivospohjavalikoima sisältää makeat, suolaiset, neutraalit ja myös gluteenittomat vaihtoehdot – useassa eri koossa.

Missio

PCB:llä on lähes 200 työntekijää ja vientiä noin 100 maahan, viennin osuuden ollessa noin 52% kokonaismyynnistä. Mittatilaustyönä tehtyjen ruokakoristeiden maailmanlaajuiseksi johtajaksi tunnustetun PCB Creationin missio on antaa leivonnaisten, leipomotuotteiden, suolaisten ja juomien kanssa toimivien henkilöiden luomuksille ainutlaatuinen ulottuvuus. Trendien kärjessä kehitetään päivittäin uusia esteettisiä ja ainutlaatuisia tuotteita. PCB Creation on palkittu säännöllisesti erilaisilla innovaatiopalkinnoilla.

 

 

 


Jaa eteenpäin