Ravifruit

Aitoja hedelmiä ja marjoja Ranskasta Dromen laakson sydämestä – korkealaatuisina monikäyttöisinä pyreinä, ilman lisättyä sokeria.

Ravifruit on valmistanut luonnollisia ja korkealaatuisia hedelmä- ja marjavalmisteita Dromen laakson sydämessä jo vuodesta 1981 lähtien. Se haluaa tarjota elintarvikealan ammattilaisille 100% luonnollisia tuotteita, jotka inspiroivat käyttämään tuotteita luovasti erilaisiin resepteihin.

Laaja valikoima pakastepyreitä ja kuoriraasteita 

Pyreevalikoima sisältää yhteensä noin 50 pakastettua sulattamalla käyttövalmista pyrettä, ml. sitrushedelmät, punaiset hedelmät, eksoottiset hedelmät, hedelmätarhat, cocktailmaut ja eksklusiiviset sekoitukset. Kuoriraasteita on kolme: appelsiini, lime ja sitruuna.

Pakastetut hedelmäpyreet sisältävät 90 % hedelmää ja 10 % luonnollista sokeria, ja osa niistä on täysin makeuttamattomina (yuzu, mango, vadelma ja mansikka). Pyreisiin ei ole lisätty maku-, väri- eikä säilöntäaineita. Hedelmien laadun ja värin säilyttämiseksi suurin osa pakastepyreistä on pastöroimattomia.

Pyreitä ja kuoriraasteita suositellaan käytettäväksi monipuolisesti sorbetteihin, jäätelöihin, juomiin, hedelmävaahtoihin, jälkiruokiin, hyytelöihin, leivonnaisiin ja hilloihin.

Ainutlaatuinen prosessi

Ravifruit on kehittänyt ainutlaatuisen prosessin kylmävarastoinnin monimutkaisella alalla. Se huomioi kunkin hedelmälajin luonnolliset ominaisuudet, jotta tuotteiden korkea laatu ei kärsi. Muutosprosessi sisältää syvän teknisen tietämyksen eri lajien vaatimasta jalostuksesta, säilönnästä ja pakastuksesta.

Ravifruitin arvot

Kahden maanviljelijän intohimosta ja työstä syntynyt RAVIFRUIT on vuosien ajan ollut ylpeä siitä, että se on vaalinut perusarvojaan, jotka ovat luonnon kunnioittaminen, laatu ja aitous. Ravifruitin menestys on rakennettu kolmen arvon pohjalle:

Kunnioittaminen – Luonnon puolesta

Säilytys – Aitoja makua

Tinkimättömyys – Laatu ja palvelu

 


Jaa eteenpäin