Siviero Maria

Siviero Marian tarina alkaa 50-luvun Italiasta, Guglielmo Visanin pienestä jäätelökaupasta.

G7 juuret

G7:n tarina alkaa vuodesta 1958, kun suvun isoisä, Guglielmo Visani, perusti Bolognan lähelle pienen jäätelökaupan. Yrityksen nimi tulee perustajansa Guglielmon ja hänen 6 lapsensa mukaan – Gianni, Giorgio, Gabriele, Giordano, Gabriella ja Guido.

G7 on rakkaustarina, joka on tehty aidoista italialaisista eleistä, resepteistä ja jäätelönvalmistuksen perinteistä. Sukupolvelta toiselle siirretyt perinteet tekevät G7:n gelatoista ainutlaatuisia tämän päivän markkinoilla. Sekä G7 että Siviero Maria ovat saaneet vaikutteita suvun perhehistoriasta ja näitä gelatoja myydään tänä päivänä lähes 60 maassa ympäri maailman.

Laaja makuvalikoima – kaikki gluteenittomia 

Sivieron Marian gelatoissa yhdistyy aidot maut, gluteenittomuus sekä käsityö & italialainen jäätelöperinne. Perinteiden arvostus ja aito intohimo työskentelyä kohtaan luovat perustan myös nykytoiminnalle, josta vastaa jo perheen kolmas sukupolvi.

Multicateringin valikoimista löydät noin 30 eri jäätelömakua ja 2 eri pakkauskokoa. 150 ml pikkupikari ja 4,75 l sk-pakkaus ovat ihanteelliset koot jäätelökioskiin, kahvilaan ja ravintolaan.  Multicateringin kautta vuokrattavissa myös gelatopyörät ja pakastealtaat.

Edistyksellinen  ja moderni

Vuodesta 1958 tähän päivään asti kolme sukupolvea on seurannut toisiaan modernissa ja sertifioidussa yrityksessä, joka on sitoutunut edistämään perinteeseen kuuluvaa italialaista Gelatoa. G7:lle valmistui vuonna 2015 tuotanto-osaston ja pakastevarastojen laajennus sekä aurinkosähköpaneelien asennus, joka ansiosta yritys pystyy tuottamaan 30 % energiantarpeestaan aurinkovoimalla.


Jaa eteenpäin