Tomaattifocaccina on perinteinen italialainen herkkuleipä. Se sopii nautittavaksi sellaisenaan esim. keiton lisäkkeenä tai sen voi täyttää haluamillaan täytteillä. Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen Tomattifocaccina maistuu kaikille.
Leipä kuumennetaan omassa pussissaan. Näin se pysyy pehmeänä kuumennuksen ajan ja sen jälkeen. Pussi myös takaa leivän säilymisen gluteenittomana.
Tuote on puolivalmis pakaste.
Koko: Ø11,5cm
MC tuotenro | 2331 |
Ean me | 8054377498948 |
Ean yks | 8054377493059 |
Heino | 8053153 |
Kespro | 21188781 |
Meira Nova | 1072001 |
Patu Palvelutukkurit | 113996 |
Yksikköpaino | 95g |
Me | 10x95g |
Kypsyysaste | esipaistettu |
Vesi, kirsikkatomaatti 24%, riisijauho, riisitärkkelys, perunatärkkelys, maissitärkkelys, extra virgin-oliiviöljy, kasvirasva [(auringonkukkaöljy) kasvirasva (shea), vesi, luontaiset aromit)], sokeri, hiiva, stabilointiaineet (E412, E464), suola, nostatusaine (E500ii) ja oregano.
Tuote on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen puolivalmis pakaste.
Tuote on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen puolivalmis pakaste.
Ravintoarvot/100g | |
Energia | 862kJ/205kcal |
Rasva | 6,1g |
josta tyydyttyneitä rasvoja | 1,1g |
Hiilihydraatti | 35g |
josta sokeria | 2,1g |
Proteiini | 1,9g |
Ravintokuitu | 1,1g |
Suola | 1,2g |
Alkuperämaa Italia.
Valmistus:
Sulata tuote huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.
Pidä tuote sen omassa pussissa.
Paista n200-asteisessa, uunin tehosta riippuen, noin 3-5 minuuttia.
Pidä tuote sen omassa pussissa.
Paista n200-asteisessa, uunin tehosta riippuen, noin 3-5 minuuttia.