Takaisin

Rosmariinifocaccina, 10x95g, G, M, V


Rosmariinifocaccina on perinteinen italialainen herkkuleipä. Se sopii nautittavaksi sellaisenaan esim. keiton lisäkkeenä tai sen voi täyttää  haluamillaan täytteillä. Gluteeniton, maidoton ja vegaaninen Rosmariinifocaccina maistuu kaikille.

Leipä kuumennetaan omassa pussissaan. Näin se pysyy pehmeänä kuumennuksen ajan ja sen jälkeen. Pussi myös takaa leivän säilymisen gluteenittomana.

Tuote on puolivalmis pakaste. 

Koko: Ø11,5cm
 
MC tuotenro 2333
Ean me 8054377498924
Ean yks 8054377493028
Heino 324640
Kespro 21188778
Meira Nova 1072004
Metro 8054377493028
Yksikköpaino 95g
Me 10x95g
Kypsyysaste kypsä
Vesi, riisijauho, riisitärkkelys, perunatärkkelys, maissitärkkelys, extra virgin-oliiviöljy, kasvirasva [(auringonkukkaöljy) kasvirasva (shea), vesi, luontaiset aromit)],  sokeri, hiiva, rosmariini 1,2%, stabilointiaineet (E412, E464), suola ja nostatusaine (E500ii).
Tuote on voimakassuolainen.
Tuote on gluteeniton, maidoton ja vegaaninen puolivalmis pakaste. 
Ravintoarvot/100g  
Energia 1038kJ/246kcal
Rasva 7,5g
josta tyydyttyneitä rasvoja 1,4g
Hiilihydraatti 42g
josta sokereita 2,7g
Proteiini 2,1g
Ravintokuitu 1,3g
Suola 1,3g

Alkuperämaa Italia.
Valmistus: Sulata leipä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia.
Älä poista pussista. 
Paista 200-asteisessa uunissa 3-5 minuuttia. 

Pakkauskoko

10x95g

Takaisin