Kiviuunissa paistettu Medium pitaleipä toimii loistavasti niin kylmiin kuin kuumiinkin leipätarjottaviin. Pitaleivät ovat vegaanisia ja soveltuvat Kosher- ja Halal-ruokavalioita noudattaville.
Tuotteen mitta: ⌀ n 14 cm
Tuote on kypsä pakaste.
MC tuotenro | 2351 |
Ean me | 7290002066378 |
Heino | 8063847 |
Kespro | 21199634 |
Meira Nova | 1072008 |
Yksikköpaino | 80g |
Me | 72x80g |
Kypsyysaste | kypsä |
Vehnäjauho, vesi, suola, hiiva ja kuitu.
Ravintoarvot/100g | |
Energia | 935kJ/221kcal |
Rasva | 1,2g |
josta tyydyttyneitä rasvoja | 0,3g |
Hiilihydraatti | 43,0g |
josta sokeria | 1,9g |
Ravintokuitu | 4,0g |
Proteiini | 7,5g |
Suola | 1,4g |
Alkuperämaa Israel.
Valmistus:
Lämmitä uunissa, paahtimessa tai parilassa, tai tarjoa kylmänä
Uuni: suihkauta hieman vettä päälle ja lämmitä esilämmitetyssä 80-90-asteisessa uunissa noin 5-6 minuuttia, kunnes leipä pehmenee.
Kiertoilmauuni: esilämmitä uuni 80-90 -asteiseksi. Levitä leivät ritilälle. Käytä höyrytoimintoa 20-30 sekuntia. Lämmitä 5-6 minuuttia, kunnes leipä pehmenee.
Paahdin: lämmitä kunnes leipä on pehmeä tai rapea.
Painoparila: paahda kunnes leipä on ulkopuolelta rapea ja sisältä lämmin ja pehmeä.
Parhaan tuloksen saat, kun käytät tuotteen 12 tunnin sisällä lämmityksesta.
Kylmätarjoilu
Levitä pitat peitettynä huoneenlämpöön sulamaan 30 minuutiksi, tai kunnes ovat pehmenneet.
Parhaan tuloksen saat, kun tarjoat tuotteen 3 tunnin sisällä sulatuksesta.
Säilyvyys sulatuksen jälkeen, max 48 tuntia huoneenlämmössä.
Älä säilytä sulatettua tuotetta viileässä.
Uuni: suihkauta hieman vettä päälle ja lämmitä esilämmitetyssä 80-90-asteisessa uunissa noin 5-6 minuuttia, kunnes leipä pehmenee.
Kiertoilmauuni: esilämmitä uuni 80-90 -asteiseksi. Levitä leivät ritilälle. Käytä höyrytoimintoa 20-30 sekuntia. Lämmitä 5-6 minuuttia, kunnes leipä pehmenee.
Paahdin: lämmitä kunnes leipä on pehmeä tai rapea.
Painoparila: paahda kunnes leipä on ulkopuolelta rapea ja sisältä lämmin ja pehmeä.
Parhaan tuloksen saat, kun käytät tuotteen 12 tunnin sisällä lämmityksesta.
Kylmätarjoilu
Levitä pitat peitettynä huoneenlämpöön sulamaan 30 minuutiksi, tai kunnes ovat pehmenneet.
Parhaan tuloksen saat, kun tarjoat tuotteen 3 tunnin sisällä sulatuksesta.
Säilyvyys sulatuksen jälkeen, max 48 tuntia huoneenlämmössä.
Älä säilytä sulatettua tuotetta viileässä.