Takaisin

Mustikkapiiras 2x850g


Uusittu resepti!
Murotaikinapohjaan leivottu mustikkapiiras, jonka päällä on mantelinen frangipanitäyte, runsaasti käsinpoimittuja mustikoita ja kaunis kiille.
Piiras ei sisällä palmuöljyä eikä keinotekoisia maku-, säilöntä- tai väriaineita.  
Tuote on kypsä pakaste. 
 
MC Tuotenro 680
Ean me 3251515996013
Ean yks 3251515996006
Heino 8063863
Kespro 21543043
Yksikkökoko 850g/Ø25cm
Me 2x850g
Kypsyysaste kypsä
Mustikka 29 %, sokeri, vehnäjauho, vesi, vapaan kanan kananmuna, kirkastettu voi 5,8%, mustikkapyree 3,8%, vadelmapyree, mantelijauhe 2,2%, auringonkukkaöljy, rasvaton maitojauhe, modifioitu maissitärkkelys, nostatusaineet (E450, E500), hyytelöimisaine pektiini (E440), suola, sitruunamehutiiviste ja luontainen mustikka-aromi.
Sisältää gluteenia, maitoa, kananmunia ja pähkinöitä.
Saattaa sisältää jäämiä soijasta.
Ravintoarvot/100g  
Energia 1107kJ/264kcal
Rasva 10g
josta tyydyttyneitä rasvoja 4,6g
Hiilihydraatti 38g
josta sokereita 23g
Proteiini 3,9g
Suola 0,4g

Valmistusmaa Ranska.
 
Valmistus: Sulatus/lämmitys uunissa: Poista kakku pussista ja vuoasta. Lämmitä jäistä kakkua 210-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna kakun levätä noin 30 minuuttia. 
Sulatus jääkaapissa: Sulata noin 5 tuntia.
Sulatus huoneenlämmössä: Sulata noin 3 tuntia. 

Pakkauskoko

2x850g

Takaisin