Cupiello

Cupiello haluaa tuoda italialaiset leivonnaiset koko maailman saataville, yhdistäen perinteet ja nykyaikaisen teknologian. Cupiello leipoo tuotteet rakkaudella ja ajan kanssa – herkullisuuden salaisuutena on taikinan pitkä, vähintään 36 tuntia kestävä kohotusaika.

Cupiello
Fresystem

Cupiello rakastaa italiasta ruokaa ja haluaa kaikkien rakastavan sitä. Voidakseen tarjota aitoja italialaisia makeita ja suolaisia leivonnaisia koko maailmalle, se yhdistää perinteet ja nykyaikaisen teknologian. Cupiellon leivonnaisten laadun takana on aina vähintään 36 tuntia kestävä hiivan kohottaminen.

Croisantit <3 hapantaikina 

Cupiellon ”Madre” -sarjan Croisantit on tulos Cupiellon luovuudesta ja sen kyvystä yhdistää vanhimmat ja luonnollisimmat ainesosat: jauhot, munat, sokeri, voita ja tuore hapantaikina.  Madressa yhdistyy vanha rakkaus perinteisiin ja upein tämän päivän tekniikka.

Italian markkinajohtaja 

Cupiello on FRESYSTEM span Food Service -brändi, joka on Italian markkinajohtaja makeiden ja suolaisten pakasteleipomotuotteiden valmistuksessa. Sillä on tärkeä tehtävä levittää italialaista ja napolilaista gastronomista kulttuuria kaikkialle maailmaan.

 


Jaa eteenpäin

Muita tuotemerkkejä