Brimi

Brimi on ollut vuosikymmeniä yksi johtavista mozzarellan tuottajista Italiassa. Brimin Fior di Latte ja Laktoosittomat mozzarellat yllättävät ainutlaatuisella puhtaalla maulla, jonka voi aistia jo ensimmäisellä suupalalla.

Brimin juuret on peräisin Dolomiittien sydämessä sijaitsevasta maatalousosuuskunnasta 1920-luvulta, mutta Brimi Mozzarellan todellinen tuotanto alkoi vuonna 1978.

Brimi on ollut vuosikymmeniä yksi johtavista mozzarellan tuottajista Italiassa. Se yllättää ainutlaatuisella valikoimallaan italialaisia ​​tuorejuustoerikoisuuksia ja maitotuotteita. Yksi makupala Brimin juustosta riittää aistimaan Etelä-Tirolin luonteen sen puhtaimmassa muodossa.

Valkoinen kulta

Brimin juustojen ainutlaatuisen maun salaisuutena on Etelä-Tirolin vuoristotilojen ”valkoinen kulta”, puhdas lehmänmaito. Alppien rinteillä lehmät saavat laiduntaa vapaasti ja syödä puhtaita luonnonantimia. Tuore puhdas maito kuljetetaan vuorilta päivittäin Brimille, joka valmistaa siitä erinomaiset mozzarellat ja muut tuorejuustotuotteet. Tuloksena ainutlaatuiset, raikkaat ja maukkaat tuotteet, joiden maku hyväilee makuaistia.

Monimuotoinen Brimi

Jokainen Brimin juusto on kehitetty ja valmistettu rakkaudella. Fior di Latte ja Laktoosittomat mozzarellat antavat niin arjen kuin juhlan ruokahetkelle oman ainutlaatuisen vaikutelman.

Jäsentilat

Brimi noutaa joka päivä maatilakohtaisesti tuoretta maitoa 1100 jäsenviljelijältä. Jäsentilojen viljelijät hoitavat intohimoisesti karjaansa pienillä maatiloillaan, joissa on vain vähän eläimiä täysin luonnollisissa olosuhteissa. Keskimäärin yhdellä tilalla on 12 lypsävää lehmää ja kukin lehmä tuottaa n. 7500 kg maitoa vuodessa.

QUALITÀ SÜDTIROL 

Osuuskunnan sitoutuminen huippuosaamiseen tarkoittaa samalla GMO-vapaata toimintatapaa kaikilla tuotannon osa-alueilla sekä tuotantoketjun kaikkien osien tarkkaa valvontaa. Tämän takaa QUALITÀ SÜDTIROL -sinetti.

Brimillä on sertifikaatit tiukimmilta kansallisilta ja kansainvälisiltä tarkastusvirastoilta, mikä kertoo prosessien ja menettelytapojen erinomaisuudesta.

•       UNI EN ISO 9001:2008

•       IS0 14001

•       IFS Version 6, korkeampi taso

•       BRC Rev. 7, Grade A

•       GMO-vapaa

•       Luomu

•       OHSAS 18001

•       HALAL

Brimin vie tuotteitaan 40 maahan. Viennin osuus 90 miljoonan euron kokonaismyynnistä noin 20%.


Jaa eteenpäin

Muita tuotemerkkejä