Takaisin

Mozzarellaa & viikunoita


Aito italialainen Mozzarella maistuu viikunoiden ja kurpitsansiementen kera. 
Buon Appetito! 

Ainekset (4 annosta) 
8 punaista viikunaa
4x125 g Brimi Mozzarella laktoositonta
20 pientä basilikanlehteä
suolaa
tuoretta jauhettua mustapippuria
2 rkl hunajaa
50 ml kurpitsansiemenöljyä
20 g paahdettuja kurpitsansiemeniä

Valmistus:
  1. Pese viikunat ja leikkaa ne paloiksi.
  2. Paloittele tai viipaloi mozzarella.
  3. Kokoa viikunat, mozzarella ja basilikanlehdet lautaselle.
  4. Mausta suolalla, pippurilla ja lorauksella hunajaa ja kurpitsansiemenöljyä.
  5. Viimeistele hienonnetuilla paahdetuilla kurpitsansiemenillä ja tarjoile heti.
Vinkkejä:   
Käytä mahdollisimman kypsiä viikunoita.
Kokeile myös aurinkokuivattuja tomaatteja.
Hunajan voit halutessasi korvata vaahterasiirapilla. 

Takaisin