Aito italialainen Mozzarella maistuu viikunoiden ja kurpitsansiementen kera.
Buon Appetito!
Ainekset (4 annosta)
8 punaista viikunaa
4x125 g Brimi Mozzarella laktoositonta
20 pientä basilikanlehteä
suolaa
tuoretta jauhettua mustapippuria
2 rkl hunajaa
50 ml kurpitsansiemenöljyä
20 g paahdettuja kurpitsansiemeniä
Valmistus:
Käytä mahdollisimman kypsiä viikunoita.
Kokeile myös aurinkokuivattuja tomaatteja.
Hunajan voit halutessasi korvata vaahterasiirapilla.
- Pese viikunat ja leikkaa ne paloiksi.
- Paloittele tai viipaloi mozzarella.
- Kokoa viikunat, mozzarella ja basilikanlehdet lautaselle.
- Mausta suolalla, pippurilla ja lorauksella hunajaa ja kurpitsansiemenöljyä.
- Viimeistele hienonnetuilla paahdetuilla kurpitsansiemenillä ja tarjoile heti.
Käytä mahdollisimman kypsiä viikunoita.
Kokeile myös aurinkokuivattuja tomaatteja.
Hunajan voit halutessasi korvata vaahterasiirapilla.