Takaisin

Mozzarellaa & kesäkurpitsaa


Aito italialainen Mozzarella ja kesäkurpitsa ohuina viipaleina.      
Buon Appetito! 

Ainekset (4 annosta) 
2 × 200 g Brimi Fior di Latte Mozzarella
4 kesäkurpitsaa
suolaa
1 sitruuna
1-2 rkl viherpippuria
8 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
loraus vuorikukkahunajaa
4 oksaa minttua
syötäviä kukkia

Valmistus:
  1. Huuhtele ja leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa ohuiksi viipaleiksi. 
  2. Aseta viipaleet lautaselle ja lisää suolaa.
  3. Pese sitruuna ja leikkaa muutama säie kuoresta.  
  4. Purista sitruunanmehu.
  5. Sekoita mehu, pippurit, oliiviöljy ja etikka, lisää suola. Käytä hunajaa makeuttamiseen.
  6. Puolita tai leikkaa kolmeen osaan Mozzarella Fior di Latte.
  7. Asettele lautaselle juustopalat ja kesäkurpitsaviipaleet.
  8. Koristele sitruunankuorilla, mintunlehdillä ja syötävillä kukkasilla.
  9. Viimeistele balsamicolla.

Takaisin