Aito italialainen Mozzarella sopii täydellisesti grillattujen kasvisten kaveriksi.
Buon Appetito!
Ainekset (4 annosta)
100 g kesäkurpitsaa
100 g kurpitsaa
1 fenkoli
1 tomaatti
Valkosipuliöljy
60 ml oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
suolaa
pippuria myllystä
2x100 g Brimi Mozzarella
1 rkl oliiviöljyä
basilikaa koristeeksi
Valmistus:
Vinkkejä:
Voit myös leikata tomaatit paksuiksi viipaleiksi ja grillata ne.
Munakoiso, parsa, avokado, retiisi ja perunat toimivat myös hyvin tässä reseptissä.
Grillatut vihannekset sopivat hyvin prosciutton ja salamin kanssa.
- Huuhtele, kuori ja viipaloi kesäkurpitsa ja kurpiitsa.
- Puhdista fenkoli ja viipaloi ohuksi siivuiksi.
- Pese tomaatit, poista siemenet ja soseuta tasaiseksi.
- Esilämmitä grilli.
- Kuori valkosipuli, pilko se hienoksi ja lisää öljyyn.
- Anna vihannesten marinoitua 10 minuuttia valkosipuliöljyssä.
- Suolaa vihannekset ja paista kuumalla grillillä kääntämällä ne siten, että ne kypsyvät tasaisesti.
- Leikkaa mozzarella viipaleiksi.
- Aseta vihannekset tarjoiluvuokaan yhdessä mozzarellaviipaleiden kanssa.
- Viimeistele pippurilla, oliiviöljyllä ja basilikanlehdillä.
Vinkkejä:
Voit myös leikata tomaatit paksuiksi viipaleiksi ja grillata ne.
Munakoiso, parsa, avokado, retiisi ja perunat toimivat myös hyvin tässä reseptissä.
Grillatut vihannekset sopivat hyvin prosciutton ja salamin kanssa.