Takaisin

Mozzarella-pastasalaatti


Aito italialainen Mozzarella sopii täydellisesti pastasalaattiin.   
Buon Appetito! 

Ainekset (4 annosta) 
150 g pastaa
1 rkl öljyä
200 g punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja
135 g mozzarellahelmiä
80 g vihreitä oliiveja
2 rkl sitruunamehua
1 tl sinappia
4 rkl oliiviöljyä
suolaa
tuoretta jauhettua pippuria
4 oksaa tilliä
koristeeksi rakuunanlehtiä
 

Valmistus:
  1. Keitä pasta suolaisessa vedessä (noudata pakkauksessa ilmoitettua kypsennysaikaa)
  2. Valuta, lisää vähän öljyä ja anna pastan jäähtyä
  3. Pese keltaiset ja punaiset kirsikkatomaatit ja puolita ne.
  4. Poista oliiveista kivet ja puolita oliivit.
  5. Lisää pastan joukkoon tomaatit, mozzarella ja oliivit.
  6. Sekoita sitruunamehu, sinappi, oliiviöljy, suola ja pippuri. Ja kaada kastike pastasalaatin päälle.
  7. Koristele tillillä ja rakuunanlehdillä ennen tarjoilua. 
Vinkkejä: 
Vaihtoehtoisesti voit valmistaa pastasalaatille kastikkeen myös majoneesista tai tavallisesta jogurtista.
Voit myös lisätä kinkkua tai tonnikalaa tähän reseptiin.
Lisää rohkeasti papuja, linssejä, perunoita, kesäkurpitsaa, munakoisoa tai parsaa.

Takaisin