Takaisin

Melonia, Mozzarellaa & pistaasia


Aito italialainen Mozzarella maistuu melonin ja pistaasipähkinän kanssa. Buon Appetito! 

400 g melonia
30 ml rypsi- tai pähkinäöljyä
1 rkl vaahterasiirappia
20 ml omenaviinietikkaa
suolaa
tuoretta jauhettua mustapippuria

4x125 g Brimi Mozzarella
2 rkl pistaasipähkinöitä
1 rkl persiljaa, hienonnettuna
oliiviöljyä
40 g vihreitä koristeluun (vesikrassi, rucola ja tilli)
Valmistus:
  1. Kuori ja paloittele meloni.
  2. Sekoita rypsiöljy, vaahterasiirappi, omenaviinietikka, suola ja pippuri marinadiksi.
  3. Marinoi melonipalaset.
  4. Paloittele Mozzarella ja aseta lautaselle melonien kanssa. 
  5. Lisää pistaasipähkinät ja persilja.
  6. Valuta päälle oliiviöljyä ja viimeistele vihreillä. 
VINKKI:
Käytä melonien sijaan kypsiä ananasta tai mangoa. Voit myös käyttää vesimelonia.

Takaisin