Takaisin

Hunajaiset Ricotta-vohvelit


Aito italialainen Ricotta maistuu rapeiden hunajaisten vohvelien ja raikkaiden kesäisten marjojen kanssa.
Buon Appetito! 

Ainekset (4 annosta) 
250 g Brimi Ricotta -juustoa
100 g huoneenlämpöistä voita
2 rkl sokeria
3 munaa
hyppysellinen suolaa
1 rkl unikonsiemeniä
200 g vehnäjauhoja
1 tl soodaa
8 dl maitoa
½ sitruunan raastettua kuorta
hunajaa maun mukaan
vadelmia tai mansikoita
syötäviä kukkia

Valmistus:
  1. Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  2. Erota munanvalkuaiset ja keltuaiset.
  3. Lisää keltuaiset voi-sokeriseokseen vähitellen.
  4. Vatkaa munanvalkuaiset ja suola kovaksi vaahdoksi.
  5. Lisää seokseen valkuaisvaahto ja muut ainekset.    
  6. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit kuumalla raudalla rasvassa kullankeltaisiksi ja rapeiksi.
  7. Nosta nokare Ricotta-juustoa vohvelin päälle. 
  8. Viimeistele hunajalla, marjoilla ja syötävillä kukilla. 

Takaisin